03 202 08 80

info@solutions-belgium.be

  • nl
  • nl
Top

Verslavingszorg Amersfoort

SolutionS Belgium / Locaties / Verslavingszorg Amersfoort

SolutionS Center Amersfoort

SolutionS heeft speciaal voor de ambulante- en deeltijdbehandelingen een nieuwe locatie geopend in Amersfoort.

SolutionS maakt voor de ambulante behandelingen gebruik van geïntegreerde evidence based behandelmethodes, waarbij niet alleen het doseringsprobleem en de verslaving maar ook de sociale, arbeid gerelateerde en relationele aspecten van het leven meegenomen worden in de behandeling.

Het opnieuw vorm geven van uw leven, zowel thuis als op uw werk wil SolutionS graag ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens uw behandeling, uw dagelijkse leven zo goed mogelijk voort kan zetten. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om uw behandeling, zowel individueel als groepssessies, buiten kantoor uren om te kunnen volgen. De face to face gesprekken en opdrachten online maken nadrukkelijk onderdeel uit van de weg naar herstel. SolutionS biedt daarnaast de mogelijkheid voor een ambulante detox.

SolutionS Verslavingszorg Amersfoort

SolutionS Center Amersfoort
Piet Mondriaanlaan 52
3812 GV Amersfoort

Bel 0342 – 470 930
Fax 0342 – 470 497
info@solutions-center.nl

Openbaar vervoer
SolutionS Center Amersfoort is direct naast NS hoofdstation Amersfoort gevestigd met rechtstreekse intercitytreinen naar alle grote steden in de Randstad en regionale steden.

Auto
SolutionS Center Amersfoort ligt op slechts 10 minuten rijden van de A28 en de A1.

Parkeren
Parkeren Aan de Noordewierweg (rode streep op plattegrond) kunt u gratis parkeren; dit is ongeveer 5 minuten lopen. Het is ook mogelijk voor de deur te parkeren tegen een tarief van € 1,30 per uur (alleen pinnen is mogelijk)

Wij gaan u helpen


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.