03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

Top

Verpleegkundigen

SolutionS Belgium / Over ons  / Vacatures / Verpleegkundigen

Voor ons klinische programma in Voorthuizen en Otterlo zijn we op zoek naar:

Verpleegkundigen | Vacaturenr: 2017.05

(minimaal 24 uur per week voor alle diensten in de 24-uurs zorg, we zijn ook op zoek naar een vaste wacht voor ‘week-op-week-af’)

De functie

Als verpleegkundige werk je in een multidisciplinaire setting. Je richt je met name op:

  • Uitvoeren van het verpleegkundig proces. De behandeldoelen worden op verpleegkundig niveau methodisch gerealiseerd conform het behandelplan.
  • Uitvoeren van verpleegkundige, – technische handelingen, een veilige en verantwoorde detoxificatie en bijdragen aan somatisch stabiliteit gedurende de klinische periode.
  • Scheppen van een optimaal therapeutisch klimaat zodanig dat dit bijdraagt aan een effectief behandeltraject waarbij cliënten zich veilig voelen en gerespecteerd weten.
  • Coordineren van zorg in de klinische periode, zodanig dat cliënt een vlekkeloos verloop kan ervaren, met respect voor het rendement van SolutionS.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval gediplomeerd (psychiatrisch) verpleegkundige. Je hebt aantoonbare en relevante ervaring inde verslavingszorg en werkt met bijvoorbeeld de 12 Stappenfilosofie, cognitieve gedragstherapie en/of gelijksoortige therapieën. Vanzelfsprekend is een geldige BIG registratie door jou geregeld. Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een pro actieve houding, gericht op samen realiseren van succesvolle behandelingen. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s. Als vanzelfsprekend blijf je effectief in gecompliceerde situaties.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen, in je vak en als mens.

Interesse?

U kunt uw CV en motivatiebrief o.v.v. het vacaturenummer (zie boven) sturen naar:

SolutionS Center BV
afdeling Personeelszaken
t.a.v. Mariska Dijkgraaf (HR Coordinator)
Apeldoornsestraat 131
3781 PM Voorthuizen

of stuur een mail met uw CV en motivatie naar solliciteren@solutions-center.nl.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met:
Robert Pultrum via 0342 – 427 060.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.