03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

Top

Kliniekopname

Nieuw! Behandelprogramma op maat

Kort, intensief opnametraject met aangepaste nazorg
Mogelijkheid tot modulair opnametraject in combinatie met aangepaste nazorg

Een drukke baan met veel verantwoordelijkheid? Niet in de gelegenheid om een maand in opname te gaan?

Bespreek de mogelijkheden voor een behandeltraject dat wel binnen uw mogelijkheden ligt.
Bel 03 202 0880

Behandeling in onze kliniek

Op basis van de informatie die tijdens het intakegesprek wordt verkregen, wordt een behandelplan opgesteld. Een eventuele opname kan zo snel als mogelijk na het intaketraject geregeld worden.

Een klinische behandeling is ook mogelijk in Zuid Afrika. Een ambulante behandeling en de nazorg wordt in Antwerpen verzorgd.

SolutionS werkt met het Twaalf Stappen Minnesota Model, een behandeling gebaseerd op het gedachtegoed van AA (Anonieme Alcoholisten), gecombineerd met cognitieve gedragstherapie, inzichtgevende en lichaamsgerichte therapie. Het primaire doel is onthouding van alle geestverruimende en stemmingsveranderende middelen en normalisatie van gedrag.

Het behandelteam van SolutionS bestaat uit psychiaters, artsen, counselors, psychologen, psychotherapeuten, casemanagers en verpleegkundigen. Stuk voor stuk autoriteiten op het gebied van verslaving. Naast hun alcohol– en drugs expertise is bovendien een aantal gespecialiseerd in gok– en medicijnverslaving. Op elk gewenst moment kan de noodzakelijke knowhow worden ingezet.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.