03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

  • nl
  • en
  • nl
Top

Cocaïne verslaving

SolutionS Belgium / Verslavingen  / Drugsverslaving / Cocaïne verslaving

Hoe verslavend is cocaïne?

Een cocaïneverslaving ook wel coke verslaving genoemd is hardnekkig en afkicken van coke is niet eenvoudig. Maar SolutionS helpt.

Een cocaïne verslaving of cokeverslaving is een veel voorkomende vorm van drugsverslaving. Cocaïne wordt niet alleen in het partycircuit gebruikt, maar heeft al jaren geleden zijn weg gevonden naar het bedrijfsleven. Het gebruik van cocaïne geeft een opgewekt en energiek gevoel, wat de drug erg aantrekkelijk maakt voor succesvolle mensen met een druk en hectisch leven. Bij veel en frequent gebruik is er echter steeds meer cocaïne nodig om het gewenste effect te behalen en ligt een cocaïneverslaving op de loer.

Cocaïneverslaving in hogere sociale klasse

SolutionS behandelt mensen met een cocaïneverslaving, ook uit de hogere sociale klasse. Ondernemers en zelfstandigen, maar ook mensen die werken in de media, advocaten, artsen, accountants, politici en rechters. Veelal mensen die de lat voor zichzelf hoog leggen. Er worden in deze maatschappij steeds hogere eisen gesteld. De snelheid waarmee moet worden geschakeld, de moordende competitie zowel binnen als buiten bedrijven, de economische spanningen en strijd aan de top leiden vaak tot stress en burn-out verschijnselen waarvoor een uitweg wordt gezocht. Die uitweg wordt regelmatig gevonden in cocaïnegebruik.

Hulp bij het overwinnen van uw cokeverslaving

Het vergt moed om toe te geven dat u coke verslaafd bent, maar nog veel meer kracht en doorzettingsvermogen om de drugsverslaving te overwinnen. Bent u cocaïne verslaafd? Pak dan alle hulp die u kunt krijgen met beide handen aan. SolutionS staat klaar om de juiste hulp te bieden.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.