03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

Top

Gokverslaving test

SolutionS Belgium / Verslavingen  / Gokverslaving / Gokverslaving test

Goktest

Een gokverslaving begint vaak met plezier, vermaak en opwinding. Voor gokverslaafden biedt het gokken een kick waar ze niet meer buiten kunnen. Deze kick ontstaat uit de spanning van het wel of niet winnen. Men vergeet alles om zich heen en is ├ę├ęn met het spel. En omdat bij korte gokspellen na een spel gelijk een nieuw spel kan worden gestart, blijft het de hele tijd spannend. De spanning is de drug waar naar verlangd wordt.

Goktest

Stap 1 van 12 - VRAAG 1

Zelftest gokverslaving

Om snel vast te kunnen stellen of uw gokgedrag problematisch is, heeft SolutionS een zelftest voor u ontwikkeld. Hiermee krijgt u binnen een paar minuten meer inzicht in uw gokgedrag en kunt u vaststellen of u zich richting een gokverslaving begeeft. Ook als uit de test blijkt dat uw gokgedrag normaal is, kunt u uw vragen over gokken bespreken met een expert van het SolutionS team.

Wanneer ben ik gokverslaafd?

Kenmerken voor een gokverslaving zijn onder andere; het voortdurend, al dan niet in gedachten, bezig zijn met gokken, het inzetten van steeds hogere bedragen om in een roes te komen, het mislukken van pogingen om te minderen of te stoppen, het onrustig of geïrriteerd raken wanneer geprobeerd wordt te minderen of te stoppen, het weer terug willen winnen van verloren geld, het liegen over gokken tegen familie en bekenden, het plegen van diefstal, bedrog en fraude om het gokken te kunnen betalen en het gokken gaat ten koste van vriendschappen, werk of school.

Diagnose gokverslaving

Deze goktest is bedoeld als een middel om meer inzicht te krijgen in uw gokgedrag. Het is niet bedoeld ter diagnose van een gokverslaving; daarvoor consulteert u bij voorkeur eerst uw huisarts of neemt u rechtstreeks contact met SolutionS. We zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. We helpen u graag met uw specifieke hulpvraag door middel van een intakegesprek.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.