03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

  • Nederlands
  • nl
Top

Gameverslaving test

SolutionS Belgium / Verslavingen  / Gameverslaving / Gameverslaving test

Gametest

Gameverslaving is de dwangmatige behoefte een of meerdere computerspelletjes te spelen. Het aantal mensen met een gameverslaving neemt jaarlijks toe. Zowel het aantal mensen dat daarvoor internet gebruikt als het totale aantal uren dat wordt besteed aan gamen stijgt.

Gametest

Stap 1 van 6 - VRAAG 1

16%

Zelftest gameverslaving

Om snel vast te kunnen stellen of uw gamegedrag problematisch is, heeft SolutionS een zelftest voor u ontwikkeld. Hiermee krijgt u binnen een paar minuten meer inzicht in uw gamegedrag en kunt u vaststellen of u zich richting een gameverslaving begeeft. Ook als uit de test blijkt dat uw gamegedrag normaal is, kunt u uw vragen over gamegedrag bespreken met een expert van het SolutionS team.

Wanneer ben ik gameverslaafd?

Bij een gameverslaving beheersen de games de gevoelens, gedachten en activiteiten in het dagelijks leven. Het spelen van games helpt een gamer zich beter te voelen. Games kunnen ook gebruikt worden om negatieve gevoelens uit te bannen. De gamer ervaart echter vervelende gevoelens als het spelen wordt gestopt. Door het gamen kan een verslaafde conflicten krijgen met anderen.

Diagnose gameverslaving

Deze gametest is bedoeld als een middel om meer inzicht te krijgen in uw gamegedrag. Het is niet bedoeld ter diagnose van een gameverslaving; daarvoor consulteert u bij voorkeur eerst uw huisarts of neemt u rechtstreeks contact met SolutionS. We zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. We helpen u graag met uw specifieke hulpvraag door middel van een intakegesprek.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.