03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

Top

Doseringsprobleem

Niet verslaafd maar wel moeite met mate?

Een verslaving ontstaat nooit in ├ę├ęn dag. Het begint met mateloosheid; bij bepaald gedrag of gebruik kun je geen maat houden. Als je er mee begint, is het moeilijk om te stoppen. Dit gedrag wordt steeds onbegrensder, totdat je zover bent dat de consequenties steeds lastiger te overzien zijn. Een dergelijk doseringsprobleem leidt op de lange duur tot een verslavingsprobleem. Tenzij je tijdig ingrijpt!

Ik ben niet verslaafd, ik heb een doseringsprobleem

Ondervindt u steeds meer hinder van uw mateloze gedrag? Gebeurt het vaker dat u wakker wordt en zich weer voorneemt om het de volgende keer niet zo uit de hand te laten lopen? Dat u zich bepaalde kleine dingen niet meer herinnert van de avond ervoor of dat u zich iets later moet melden de volgende dag omdat u nog niet helemaal fris bent? Dat uw goede voornemen weer op niets uitlopen? Begint het storend te worden dat u dat bepaalde middel toch weer grijpt, ondanks de wens het te laten staan en wilt u er iets aan doen voordat het uit de hand loopt? Verlangt u er naar om helder, gezond en scherp te zijn? Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Doe het zelf, voordat je het zelf niet meer kunt

SolutionS helpt u hierbij, zonder enig oordeel. Wij bieden naast een klinische behandeling voor verslavingsproblemen, ook een intensieve ambulante behandeling voor doseringsproblemen. In deze behandeling ontdekt u waar het mateloze gedrag vandaan komt, leert u omgaan met het onbegrensde gevoel en krijgt u praktische informatie om de mateloosheid onder controle te krijgen. Dit alles terwijl uw dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan. Wij geven u alle tools die nodig zijn om uw doseringsprobleem niet te laten overgaan in een verslavingsprobleem. En daarbij helpen wij u om anders te leren kijken en denken. Door de behandelingen ook buiten kantooruren te volgen, zowel individueel als in groepssessies, kunt u blijven werken. De face-to-face gesprekken en opdrachten online maken onderdeel uit van de behandeling van uw doseringsprobleem.

Contact

Ga niet langer over uw grenzen en de grenzen van uw naasten heen. Een doseringsprobleem leidt op de lange termijn tot verslaving. Laat het niet zover komen, neem nu de touwtjes in handen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakings- of intakegesprek. Wij hebben een effectieve ambulante behandeling voor uw probleem. Neem telefonisch contact (03 202 0880) op of stuur een email naar info@solutions-belgium.be.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.