03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

Top

Tijdens het intakegesprek richt de counselor of therapeut zich op het verkrijgen van een compleet beeld van de achtergronden en huidige situatie van de cli├źnt. De problemen worden in kaart gebracht, tevens wordt er een zo goed mogelijke inschatting gemaakt van de fysieke en psychische conditie van de cli├źnt.

Voor het intakegesprek neemt u mee:

  1. Medisch dossier (inclusief een medicatielijst)
  2. Identiteitskaart

Mocht de counselor het raadzaam achten om een aanvullend intakegesprek te voeren met een van onze psychiaters alvorens een behandeladvies te formuleren, dan kan het zijn dat we u verzoeken om op ons intake centrum in Amersfoort, Nederland, een afspraak te maken voor een psychiatrisch consult.

Intakeverslag

Op basis van de uitkomsten van de intake wordt een uitgebreid intakeverslag opgesteld door de casemanager. Dit verslag bevat de samenvatting van de intake, de behandelingsovereenkomst, de tijdsplanning en de kostenbegroting.

Uit dit intakeverslag blijkt of groen licht gegeven kan worden voor een ambulante behandeling of klinische opname. Vanaf dat moment kunt u, indien de psychiater en therapeut een acute opname noodzakelijk achten, direct opgenomen worden in SolutionS Center. In alle andere situaties kan een ambulant traject binnen de week opgestart worden.

Wilt u liever eerst kennismaken met SolutionS en haar behandeling?

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Het nazorgtraject vindt plaats in ons ambulante centrum in Antwerpen.

SolutionS behandelt alleen personen van 18 jaar en ouder.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.