03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

Top

Wat betekent het coronavirus voor mijn behandeling?

SolutionS is gewoon open: alle lopende behandelingen gaan door en nieuwe behandelingen worden gestart. Wel zijn er een aantal maatregelen genomen om te voorkomen dat we het coronavirus verspreiden.

Intakegesprekken

Alle intakegesprekken gaan door. SolutionS is open. Dat betekent dat we je, als je geen digitale intake hebt, vragen je afspraak te verplaatsen bij klachten zoals verkoudheid, kortademigheid, hoesten en koorts. We maken dan graag een nieuwe afspraak voor je.

Klinische opname en detox

De geplande opnames in de kliniek gaan gewoon door, ook worden nieuwe opnames ingepland. Wel wordt er voorafgaand aan de opname door SolutionS contact met je opgenomen om een aantal vragen met betrekking tot jouw gezondheid door te nemen ÔÇô voor jouw eigen gezondheid en die van de andere cli├źnten. De meesten kunnen zoals gebruikelijk starten met de behandeling. In de kliniek te Voorthuizen zijn maatregelen getroffen om zo min mogelijk contact te laten plaatsvinden met buitenstaanders, we hebben het programma op een aantal punten aangepast.

Ambulante en nazorg behandelingen

Alle afspraken gaan door, zowel de groepen als individueel. Individuele gesprekken blijven op dezelfde tijd en data staan maar worden via beeldbellen gedaan. Alle groepssessies vinden online plaats, ook op dezelfde tijd en data als je gewend bent. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging in je mail (houd ook je spamfolder in de gaten!). Uiterlijk de dag van jouw sessie ontvang je de benodigde informatie.

 Bij SolutionS geldt:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

LET OP: dit is een momentopname, de maatregelen kunnen dagelijks wijzigen.

Voor vragen kun je dagelijks, 7 op 7, tussen 08:30 en 22:00 uur bellen naar 03/ 20 20 880.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.