03/20 20 880

info@solutions-belgium.be

Top

Verslavingszorg Zwolle

SolutionS Belgium / Locaties / Verslavingszorg Zwolle

SolutionS Verslavingszorg Zwolle

SolutionS Zwolle
Emmastraat 8-20
8011 AG Zwolle

Bel 0342 – 470 930
Fax 0342 – 470 497
info@solutions-center.nl

Met de trein
Emmastraat 6-20 bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Het is, vanaf het station, circa 10 minuten lopen. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan tot u bij de stoplichten komt. Steek hier over en ga rechtsaf, de Willemskade op. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Nummer 6-20 is het kantoorgebouw aan uw rechterhand.

Per auto vanaf Meppel
Neem op de A28 afslag 19 richting Zwolle Centrum. Sla linksaf de Burgermeester Roeleweg op en neem op de rotonde de eerste afslag. Bij de stoplichten rechtdoor. Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag naar de Harm Smeengekade. Houd rechts aan bij de splitsing. Sla na ongeveer 200 meter, nog voor de stoplichten, rechtsaf. Dit is de Emmastraat. Het kantoorgebouw bevindt zich aan de rechterkant.

Per auto vanaf Amersfoort
Neem op de A28 de afslag Zwolle Zuid. Volg de rotonde een kwart en neem de 1e afslag naar de IJsselallee. Bij de eerste stoplichten linksaf slaan. Deze weg uitrijden tot voorbij het spoor, sla hier linksaf en direct rechtsaf (richting de Jumbo). Volg de bocht naar rechts, de Emmastraat in. Het kantoorgebouw bevindt zicht aan de linkerkant.

Parkeren
In de Emmastraat is het parkeren alleen voor vergunningshouders. U kunt het best parkeren in de parkeergarage Emmawijk. De parkeergarage is aan de Westerlaan, tegenover de afslag naar de Emmastraat. De ingang van de parkeergarage is aan Emmawijk.

Vraag onze hulp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.